Autentificare
inscriere login
Cauta cadou 
0 cadouri: 0 lei

Cadouri personalizate

CADOURI.RO ofera cadouri personalizate, la cerere, orice tip de cadou ales de pe site-ul nostru.
Orice idee a Dvs. de personalizare este si ideea noastra si o vom pune in practica negresit.

Cadouri personalizate precum DISCURI PERSONALIZATE, PIELE NATURALA si STICLE DE VIN diferite specificatii dimensiuni, forma. Accesand butonul browse incarcati propria imagine sau inscris.jpg ce doriti sa apara pe produs. De asemenea, cadouri.ro detine propria baza de date din care veti gasi cu siguranta un model sau chiar mai multe.

Cadouri.ro va oferi o multime de alte cadouri personalizate la cerere.
Nu uitati ca si orice produs din sectiunea Cadouri.ro sau Cadouri dupa pret poate fi la fel de bine personalizat, iar pentru asta va asteptam sa ne trimiteti un mail cu detaliile necesare sau sa ne sunati la 021.320.89.71 sau la 0727.22.22.00.

Niciun cadou nu e mai bine primit decat cadoul potrivit!

Portretul masinii tale Portretul masinii tale

Sticle de vin Sticle de vin

DESPRE NOI
CONTACT
CURS VALUTAR:
23 Mai 2018
Euro:
 4 .6225
Dollar:
 3 .9099

ABONARE NEWSLETTER:
abonare
PayU
Certificari
Plata cu card
DISCLAIMER
Cadouri.ro doreste sa va ofere informatii exacte cu privire la produsele prezentare pe site si la caracteristicile acestora. Cu toate acestea, este posibil ca uneori pozele si informatiile prezentate sa contina mici neconcordante. Trebuie sa stiti ca pozele produselor au caracter informativ, unele specificatii tehnice pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. In orice caz, va stam la dispozitie pentru eventualele clarificari referitoare la specificatiile produselor.
COPYRIGHT
O parte dintre imaginile prezentate pe site-ul cadouri.ro sunt proprietatea cadouri.ro, exceptie facand fotografiile produselor transmise de catre furnizorii nostri. Pentru pozele - proprietatea cadouri.ro - detinatorii site-ul pot cere daune morale si materiale, daca este incalcata legea dreptului de autor.