Autentificare
inscriere login
Cauta cadou 
0 cadouri: 0 lei

Cadouri.ro >> Mesaj in sticla

Pentru sot de la sotie

Dragul meu sot,

Am visat atat de mult la ziua in care sa-ti devin sotie si la ce va fi dupa aceea, incat zilele mele erau extrem de fericite si pline de sens.
Acum ca minunea s-a intamplat si ca noi formam deja un cuplu, viata mea a capatat un nou sens, mai plin si mai bogat de surprize, fericire si perspectiva unui viitor extraordinar.
Sunt sigura ca viata mea alaturi de tine va fi si mai interesanta de acum inainte si ca in fiecare an, in aceeasi zi te voi sarbatori cu multa, multa dragoste.

Te iubesc pentru vesnicie si ... La multi ani!

           

DESPRE NOI
CONTACT
CURS VALUTAR:
23 Mai 2018
Euro:
 4 .6225
Dollar:
 3 .9099

ABONARE NEWSLETTER:
abonare
PayU
Certificari
Plata cu card
DISCLAIMER
Cadouri.ro doreste sa va ofere informatii exacte cu privire la produsele prezentare pe site si la caracteristicile acestora. Cu toate acestea, este posibil ca uneori pozele si informatiile prezentate sa contina mici neconcordante. Trebuie sa stiti ca pozele produselor au caracter informativ, unele specificatii tehnice pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. In orice caz, va stam la dispozitie pentru eventualele clarificari referitoare la specificatiile produselor.
COPYRIGHT
O parte dintre imaginile prezentate pe site-ul cadouri.ro sunt proprietatea cadouri.ro, exceptie facand fotografiile produselor transmise de catre furnizorii nostri. Pentru pozele - proprietatea cadouri.ro - detinatorii site-ul pot cere daune morale si materiale, daca este incalcata legea dreptului de autor.