Autentificare
inscriere login
Cauta cadou 
0 cadouri: 0 lei

Cadouri.ro >> Mesaj in sticla

Pentru sora

Iubita mea sora,

Cat de minunat este sa ai in lume o persoana pe care sa o numesti, orice s-ar intampla cu toti ceilalti, sora mea.
Plina de voiosie si atentie pentru mine, te-am simtit intotdeauna nu doar ca pe o sora, ci si ca pe un prieten - probabil cel mai bun din cati am avut vreodata.
Stiu ca sangele apa nu se face si ca oriunde am fi, departe sau aproape, tu esti mereu o parte din mine si ca eu sunt cine sunt si pentru ca exista pe lumea asta cineva construit din acelasi aluat.

La multi ani, sanatate si toata fericirea din lumea ti le daruiesc acum si intotdeauna, surioara mea draga!
Al tau...

           

DESPRE NOI
CONTACT
CURS VALUTAR:
23 Mai 2018
Euro:
 4 .6225
Dollar:
 3 .9099

ABONARE NEWSLETTER:
abonare
PayU
Certificari
Plata cu card
DISCLAIMER
Cadouri.ro doreste sa va ofere informatii exacte cu privire la produsele prezentare pe site si la caracteristicile acestora. Cu toate acestea, este posibil ca uneori pozele si informatiile prezentate sa contina mici neconcordante. Trebuie sa stiti ca pozele produselor au caracter informativ, unele specificatii tehnice pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. In orice caz, va stam la dispozitie pentru eventualele clarificari referitoare la specificatiile produselor.
COPYRIGHT
O parte dintre imaginile prezentate pe site-ul cadouri.ro sunt proprietatea cadouri.ro, exceptie facand fotografiile produselor transmise de catre furnizorii nostri. Pentru pozele - proprietatea cadouri.ro - detinatorii site-ul pot cere daune morale si materiale, daca este incalcata legea dreptului de autor.