Autentificare
inscriere login
Cauta cadou 
0 cadouri: 0 lei

Cadouri.ro >> Mesaj in sticla

Pentru mama

La multi ani, .....................
Dragostea unei mame determina modul in care noi insine stim sa iubim.
Nici nu stii cat de mult iti datorez pentru ca de la tine stiu cine sunt, de la tine am primit in dar cel mai frumos cadou – cadoul dragostei – pentru ca pe tine te-am zarit zambind prima oara in viata mea.
Mama, vreau sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.
Iti urez LA MULTI ANI si iti promit eu ca voi fi intotdeauna alaturi de tine.
Iti multumesc pentru tot, mama mea.

Cu multa dragoste, ...................................

           

DESPRE NOI
CONTACT
CURS VALUTAR:
23 Mai 2018
Euro:
 4 .6225
Dollar:
 3 .9099

ABONARE NEWSLETTER:
abonare
PayU
Certificari
Plata cu card
DISCLAIMER
Cadouri.ro doreste sa va ofere informatii exacte cu privire la produsele prezentare pe site si la caracteristicile acestora. Cu toate acestea, este posibil ca uneori pozele si informatiile prezentate sa contina mici neconcordante. Trebuie sa stiti ca pozele produselor au caracter informativ, unele specificatii tehnice pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. In orice caz, va stam la dispozitie pentru eventualele clarificari referitoare la specificatiile produselor.
COPYRIGHT
O parte dintre imaginile prezentate pe site-ul cadouri.ro sunt proprietatea cadouri.ro, exceptie facand fotografiile produselor transmise de catre furnizorii nostri. Pentru pozele - proprietatea cadouri.ro - detinatorii site-ul pot cere daune morale si materiale, daca este incalcata legea dreptului de autor.