Autentificare
inscriere login
Cauta cadou 
0 cadouri: 0 lei

Cadouri.ro >> Mesaj in sticla

De la prieteni pentru prieteni

Prietene drag,

Pentru mine prietenia ta este sfanta si putine cuvinte m-ar putea ajuta sa exprim exact ce inseamna prezenta ta in viata mea. Nu pot dimensiona contributia ta pentru sufletul meu si pentru inima mea.
Cum as putea sa pun pret pe sfaturile tale, pe prezenta ta oricand alaturi de mine, pe ajutorul tau neconditionat si atat de important?!
Prietenia noastra este vesnica si in fiecare an voi fi aici sa iti garantez asta.

La multi ani, prietene!

           

DESPRE NOI
CONTACT
CURS VALUTAR:
23 Mai 2018
Euro:
 4 .6225
Dollar:
 3 .9099

ABONARE NEWSLETTER:
abonare
PayU
Certificari
Plata cu card
DISCLAIMER
Cadouri.ro doreste sa va ofere informatii exacte cu privire la produsele prezentare pe site si la caracteristicile acestora. Cu toate acestea, este posibil ca uneori pozele si informatiile prezentate sa contina mici neconcordante. Trebuie sa stiti ca pozele produselor au caracter informativ, unele specificatii tehnice pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. In orice caz, va stam la dispozitie pentru eventualele clarificari referitoare la specificatiile produselor.
COPYRIGHT
O parte dintre imaginile prezentate pe site-ul cadouri.ro sunt proprietatea cadouri.ro, exceptie facand fotografiile produselor transmise de catre furnizorii nostri. Pentru pozele - proprietatea cadouri.ro - detinatorii site-ul pot cere daune morale si materiale, daca este incalcata legea dreptului de autor.