Autentificare
inscriere login
Cauta cadou 
0 cadouri: 0 lei

Cadouri.ro >> Mesaj in sticla

De la nepoti pentru bunici

La multi ani, dragii nostri!

Doar nepotii crescuti si de bunici cunosc cat de importanta este contributia voastra in viata lor. Toata acea iubire imensa si neconditionata, toata libertatea pe care ne-ati oferit-o de a face ce vrem si toata grija pe care ne-ati acordat-o - acestea au intregit sufletele noastre si le-au umplut de cea mai gingasa iubire.
Pentru acestea si pentru faptul ca sunteti bunicii nostri dragi, va multumim.

Sa fiti sanatosi si mereu aproape de noi!

Ai vostri, nepoti......

           

DESPRE NOI
CONTACT
CURS VALUTAR:
23 Mai 2018
Euro:
 4 .6225
Dollar:
 3 .9099

ABONARE NEWSLETTER:
abonare
PayU
Certificari
Plata cu card
DISCLAIMER
Cadouri.ro doreste sa va ofere informatii exacte cu privire la produsele prezentare pe site si la caracteristicile acestora. Cu toate acestea, este posibil ca uneori pozele si informatiile prezentate sa contina mici neconcordante. Trebuie sa stiti ca pozele produselor au caracter informativ, unele specificatii tehnice pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. In orice caz, va stam la dispozitie pentru eventualele clarificari referitoare la specificatiile produselor.
COPYRIGHT
O parte dintre imaginile prezentate pe site-ul cadouri.ro sunt proprietatea cadouri.ro, exceptie facand fotografiile produselor transmise de catre furnizorii nostri. Pentru pozele - proprietatea cadouri.ro - detinatorii site-ul pot cere daune morale si materiale, daca este incalcata legea dreptului de autor.